Ohjaamo Lahden jännittäjäryhmä

Tunnistatko jännittämisen olevan tuttu tunne, ja sen estävän sinua tekemästä asioita, joita haluaisit tehdä, ja jotka kokisit tärkeiksi?

Jos kuulostaa tutulta, niin olet tervetullut Ohjaamo Lahden jännäryhmään. Ryhmä on Sinulle, joka olet 18-29-vuotias ja koet sosiaaliset tilanteet jännittävinä, välttelet ehkä asiointia puhelimella tai koet jonkin muun arkisen tilanteen haastavana tai kuormittavana jännittämisen vuoksi.

Tervetuloa pieneen, max. 8 hengen vertaistukiryhmään, jossa voit turvallisessa ilmapiirissä, yhdessä muiden kanssa löytää keinoja jännityksen lieventämiseksi ja opetella pienin askelin etenemällä uusia taitoja, joiden avulla voit elää merkityksellistä ja täyttä elämää jännityksestä huolimatta.

Ryhmä alkaa maanantaina 5.9. ja kokoontuu kahdeksan viikon ajan maanantaisin klo 13.30-15.30 Lahdessa Kauppakeskus Trion 2. kerroksessa Palvelutorilla, Klubi-tilassa.

Ryhmää ohjaavat Ohjaamon Onnin työntekijät Tiina Puusniekka ja Mirjami Karhu.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset Tiinalle pe 19.8. mennessä, puh. 050 4699663, vaikka tekstarilla tai WhatsApp-viestillä tai sähköpostitse tiina.puusniekka@te-toimisto.fi

Olet lämpimästi tervetullut ryhmään!

Jännäryhmän esite