Apuri rekrytoi Ohjaamolla

Apuri -henkilökohtaisen avun keskus

Apuri rekrytoi Ohjaamolla syyskuussa 14.9. ja 28.9. klo 9-12!
Tule paikalle, kysy lisää työstä ja osoita kiinnostuksesi.

Haluatko avustajaksi?

Haemme avustajan työstä kiinnostuneita henkilöitä avustajavälitykseemme.

Avustajan työ on monipuolista ja vaihtelevaa. Työnkuva muodostuu yksilöllisesti avustettavan henkilön avuntarpeen mukaan. Työ sopii henkilölle, joka haluaa työskennellä lähellä toista ihmistä ja auttaa tätä arjen toiminnoissa. Tehtävässä selviytyy, jos on ihmisläheinen, sopeutuvainen ja osaa kuunnella ohjeita, sekä toimia niiden mukaan.

Avustajia tarvitaan niin lyhyt-, kuin pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työssä voi toimia päätoimisesti tai sen mukaan, minkä verran on mahdollista olla käytettävissä, joten tehtävä sopii myös opiskelijoille ja eläkeläisille. Työnantajien tarpeista johtuen työtunteja voi olla esimerkiksi 7 tuntia viikossa tai jopa 40 tuntia viikossa.

Avustajavälityksessä olevien yhteystietoja välitetään avustajaa tarvitseville henkilöille. Työnantajat ottavat itse yhteyttä avustajaehdokkaisiin ja sopivat mahdolliset työpaikkahaastattelut. Työsuhteen syntyessä työnantaja tekee työsopimuksen suoraan avustajan kanssa ja vastaa työntekijän perehdytyksestä.

Lue lisää tai täytä hakemus netin kautta: https://paijat-sote.fi/apua-ja-tukea-arkeen/vammaisille/tukea-arkeen/henkilokohtainen-apu/

Apuri mainos