Tiistairekry 2.11. (palveluala)

Nyt työnhakuhousut jalkaan ja Palvelutorille!

Palvelutorilla järjestetään rekrytapahtuma tiistaina 2.11. klo 15.00-17.00! Tapahtumassa rekrytoivat San Siivous, Kotipalvelu Mehiläinen ja Eezy Henkilöstöpalvelu.

San Siivouksella on tarjolla pääasiassa vakituisia työpaikkoja kotisiivoukseen, porras- ja toimitilasiivoukseen sekä rakennussiivoukseen. Tarjolla on myös ilta, aamu ja viikonloppuhommia. Puhdistuspalvelualan koulutusta ei vaadita, mutta se katsotaan eduksi. Kokemattomat työntekijät koulutetaan perusteellisesti.

Kotipalvelu Mehiläinen hakee henkilökohtaisia avustajia. Henkilökohtaisia avustajia tarvitaan esimerkiksi kotiin vietävissä palveluissamme varmistamaan asiakkaidemme avun päivittäisissä toimissa ja kodin ulkopuolisessa avustamisessa. Työntekijät perehdytetään työtehtäviin ja asiakkaan avun tarpeeseen. Henkilökohtaisena avustajana autetaan asiakasta heidän arjessaan sellaisissa tehtävissä, joissa he vammansa tai sairautensa vuoksi tarvitsevat apua. 

Avustajana työtehtäviäsi voivat olla esimerkiksi: 
– avustaminen arjen askareissa kuten kodinhoidossa, ruoanlaitossa, pyykinpesussa ja pukeutumisessa 
– avustaminen harrastuksissa ja kodin ulkopuolella, esimerkiksi kaupassa käynnissä, asioinnissa ja erilaisissa virkistysmenoissa

Eezy Henkilöstöpalvelu hakee moniin eri tehtäviin. Klikkaamalla tehtävänimikettä, aukeaa tehtävänkuvaus uuteen ikkunaan.

Kahvilatyöntekijä/kondiittori
Grillimyyjä
Tarjoilijoita Vierumäelle Holiday Clubille
Tarjoilijoita Vierumäelle Suomen Urheiluopistolle
Grillityöntekijöitä Burger Mafialle
Kassatyöntekijä
Baarityöntekijä
Lipunmyyjä
 
 

Tapahtumassa kaikki hakijat pääsevät haastatteluun! Ja haastattelussa voi käydä kaikkien yritysten luona parantaakseen omaa työllistymismahdollisuutta. Kotipalvelu Mehiläisen tehtäviin haastattelut toteutetaan ryhmähaastatteluna.

Tapahtuman alkuun yritykset esittelevät avoinna olevia paikkojaan, jonka jälkeen haastattelut alkavat. Vaikka et tapahtuman alkuun pääsisikään, pystyt osallistumaan tapahtumaan ja tulemaan haastateltavaksi.

Tapahtuman ajan ja jo hieman ennen tapahtuman alkuakin, klo 14.30-17.00, palvelee CV- vinkkipiste, josta saat vinkkejä siihen, miten viilata oma CV rekrytoijaystävällisemmäksi ja omaa osaamista enemmän tuovaksi. Ota siis tämän hetkinen CV:si mukaan ja tule nappaamaan vinkit käyttöön!

Tapahtumapaikalta löytyy myös asiakaskoneita, joilla pystyy tulostamaan oman CV haastatteluita varten esim. sähköpostista tai muistitikulta.

Tapahtuma-aika: tiistai 2.11. klo 15.00-17.00
Tapahtumapaikka: Kauppakeskus Trio, 2. kerros, Palvelutori, punainen alue

Tapahtuman järjestämisessä noudatetaan koronarajoituksia. Suosittelemme jokaista saapumaan oman maskin kanssa, mutta tarvittaessa maskin saa paikan päältä. Palvelutorilla on käytössä myös useita käsien desifiointipisteitä. Aulatila on avara ja haastattelutilat sopivat mainiosti neuvotteluihin, jolloin turvavälejä on näissä helpompi pitää yllä.

Tervetuloa! Nähdään Palvelutorilla!

Lisätietoja: Maikki Prusila maikki.prusila@lahti.fi/ 044 716 1079.

Tiistairekryesite.