Rekrytointimahdollisuudet

Ohjaamo järjestää monenlaisia tapahtumia. Tärkeimpiä ja tunnetuimpia ovat rekrytointitilaisuudet ja näistä kuukausittaiset Vartissa töihin-rekrytapahtumat. Vartissa töihin-rekrytapahtumia on järjestetty Ohjaamon alusta alkaen. Työnantajan ja työnhakijan kohtaaminen on tehty Ohjaamolla niin helpoksi kuin mahdollista. Työnantajan edustaja on paikalla ja haastattelee kaikki heidän työmahdollisuuksistaan kiinnostuneet.

Parhaimmillaan jo rekrytointilaisuudessa on solmittu työsopimuksia. Rekrytointitilaisuus järjestetään yleensä jonkin tietyn alan tai teeman ympärillä. Teemapäivässä on myös mukana kyseisen alan koulutuksen asiantuntijoita.

Ohjaamo järjestää myös isompia rekrytointitapahtumia yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Tunnetuin on Tiistairekry, joka on järjestetty jo neljä kertaa yhdessä Vauhdittamon kanssa.

Tilaisuudet ovat maksuttomia ja kaikille avoimia.

Yritysyhteistyö

Ohjaamo tekee yhteistyötä erilaisten yritysten ja työnantajien kanssa. Työnantajat voivat osallistua rekrytointitilaisuuksiin tai heille voidaan järjestää Ohjaamossa myös oma tilaisuus. Työnantajan edustaja kertoo tarkemmin heidän toimintatavoistaan ja rekrytointitarpeistaan. Paikalle tulleet työnhakijat voivat keskustella myös kahden kesken työnantajan edustajan kanssa.

Työnantajalle voidaan myös etsiä ehdokkaita avoimeen työtehtävään ja sopia haastattelut Ohjaamolle.

Henkilöstöpalvelualan yritykset

Ohjaamossa päivystää viikoittain henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Työnhakija voi tulla paikan päälle tapaamaan yrityksen edustajaa. Henkilöstövuokraus on yksi tärkeä työllistymismahdollisuus.

Henkilöstövuokrauksen kautta pääsee työskentelemään erilaisiin ja eri mittaisiin työsuhteisiin. Työsopimus tehdään henkilöstöpalvelualan yrityksen kanssa ja he vastaavat kaikista työnantajan velvotteista.

Työ tapahtuu toimeksiantajayrityksessä. Henkilöstövuokrauksen kautta voi työllistyä myös yrityksen omille palkkalistoille. Henkilöstövuokrauksen kautta työskentely sopii erilaisiin elämäntilanteisiin esimerkiksi opintojen oheen.