Ohjaamon kesän 2021 hyvinvointicorner

Ohjaamon hyvinvointicorner starttaa juhannuksen jälkeisellä viikolla. Hyvinvointicornereissa liikutaan eri teemoin ja huolletaan kehoa ja mieltä. Osallistuakseen kertoihin, ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta lajista. Rohkeasti ilmoittautumaan mukaan vaikka kaverin kansssa!

Hyvinvointicornereihin tulee ilmoittautua etukäteen. Ilmoittautumiset otetaan ilmoittautumiset ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuneille lähetetään tarkemman tiedot mm. tapaamispaikasta ja mahdollisia käytännön ohjeita. Hyvinvointicornerit järjestetään ulkotiloissa, hyvien kulkuyhteyksien päässä ja keskustan tuntumassa olevissa paikoissa,kauppakeskussuunnistusta lukuunottamatta. Kauppakeskussuunnistus järjestetään Kauppakeskus Triossa. Kerrat on suunniteltu vallitseva koronatilanne huomioiden.

Ohjaamon hyvinvointicorner aina maanantaisin klo 13.00 seuraavina kertoina:

28.6. Luonnosta voimaa (ulkona)
Kaipaatko yhdessä tekemistä? Palautumista ja rauhoittumista? Voisiko pieni luontohetki olla sitä mitä kaipaat? Toivotko saavasi työkaluja, joilla lisätä omaa hyvinvointia jatkossakin? Onko liikkeelle lähteminen ja tuumasta toimeen tarttuminen sinulle haastavaa?

Lähdetään liikkeelle yhdessä! Luonnossa liikkumisella on tutkitusti monia positiivisia vaikutuksia hyvinvointiimme. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden rentoutua kevyen liikunnan parissa, hetkeen pysähtyen ja yhdessä ympäristöä tutkien. Tuokiossa hyödynnämme tietoisuustaitoharjoituksia ja luonnon rauhoittavaa vaikutusta. Saat työkaluja, joiden avulla voit jatkossakin edistää omaa mielen ja kehon hyvinvointia.

Kokoonnumme keskustan tuntumassa olevaan puistoon, josta matka jatkuu puiston viereiseen metsään. Tarjolla on pientä purtavaa. Mukaan tarvitset mukavan ja säänmukaisen vaatetuksen lisäksi vain avoimen mielen! Aikaa koko tuokiolle varaamme 2 tuntia. Ilmoitathan mahdolliset ruokarajoitteesi.

5.7. Porrastreenit (ulkona)
Kaipaatko sykkeen nostatusta jossain muussa muodossa kuin lenkkipoluilla tai kotitreenissä? Tervetuloa osallistumaan Ohjaamon järjestämään porrastreeniin. Porrastreeni kehittää erityisesti jalkojen voimaa ja lihaskestävyyttä, mutta myös kimmoisuutta ja räjähtävyyttä. Tapahtumaan voi osallistua kuntotasosta riippumatta; jokainen treenaa liikkeet omalla tasollaan.
Kokoonnumme Lahden mäkihyppytornien läheisyyteen ja porrastreenien kesto on n. 60min. Mukaan tarvitset säähän sopivan vaatetuksen ja juomapullon.

12.7. Kauppakeskussuunnistus (Kauppakeskus Triossa)
Nappaa kaveri jos toinenkin mukaan ja tulkaa osallistumaan leikkimieliseen kauppakeskussuunnistukseen Trioon. Luvassa on mukavaa ja hauskaa yhdessä oloa ystävien/ kavereiden kesken ja seikkailua kauppakeskuksessa. Kauppakeskussuunnistuksessa suunnistetaan vihjeiden avulla tutustuen samalla kauppakeskuksen palveluihin. Kauppakeskussuunnistuksen arvioitu kesto n. 45min.

19.7. Kehonhallinta ja itsensä rauhoittaminen (ulkona)
Rauhallinen ja matalan kynnyksen liikuntatuokio, jossa huolletaan ja vahvistetaan kehoa joogamaisin liikkein ja liikesarjoin. Kaikki liikkeet tehdään pääsääntöisesti seisten, muutama liike ja venytykset istuen nurmikolla. Kokoonnumme keskustan tuntumassa olevaan puistoon. Mukaan tarvitset säähän sopivan vaatetuksen ja juomapullon.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset ohjaamo.lahti@lahti.fi.

Tervetuloa!

Ohjaamon kesän 201 hyvinvointicornerin aiheet.