Ohjaamon kesäkahvit

Ohjaamon kesäkahvit starttaavat kesäkuussa juhannuksen jälkeen! Kesäkahveilla haastatellaan eri alojen asiantuntijoita rennoissa merkeissä. Kuulijoilla ja osallistujilla on myös mahdollisuus kysyä heitä askarruttavia kysymyksiä kesäkahveilla. Kesäkahvit tiistaisin klo 14.00.

Merkkaa kalenteriisin ajankohdat ja tule seuraaman suoraa lähetystä Instaan tai ilmoittaudu etukäteen Teamsissä järjestettävään CV-Ohjaamoon ohjaamo.lahti@lahti.fi.

Kesäkahvien sisällöt:

29.6. Työhaastattelu rekrytoijan näkökulmasta (IGLIVE)
Työhaastattelutilanteet jännittävät usein monia. Haastattelussa kannattaa kuitenkin olla oma itsensä ja ottaa mahdollisimman rennosti. Haastatteluun olisi kuitenkin hyvä hiukan valmistautua etukäteen. Kesäkahveilla keskustellaan mm. miten työhaastatteluun kannattaa valmistautua? Mihin rekrytoija kiinnittää hakemuksessa/ haastattelussa huomionsa? Tule kuuntelemaan rekrytoinnin asiantuntijoiden vinkit.
Haastateltava Lahden kaupungin rekrytointipäällikkö Mira Oksanen ja rekrytointiasiantuntija Minna Kekkonen.

6.7. Mitä ottaa huomioon asuntoa hakiessa? (IGLIVE)
Mitä tulee huomioida asunnonhaussa? Minkälaista asuntoa kannattaa hakea? Käytännön vinkkejä ja huomioita asumisohjaajilta sujuvaan asunnonhakemiseen.
Haastateltavana asumisneuvojat Hei Nuutinen ja Satu Niemelä.

13.7. Piilotyöpaikat – mitä ne ovat ja mistä ne löytyvät? (IGLIVE)
Piilotyöpaikkoihin työllistyy n. 80% työnhakijoista. Mitä ne piilotyöpaikat sitten ovat ja mistä niitä löytää?
Eezy henkilöstöpalveluyrityksestä on asiantuntija kertomassa piilotyöpaikoista ja miten niitä voi hyödyntää omassa työnhaussaan.

20.7. CV-Ohjaamo (Teams)
Millainen on hyvä ja yksilöllinen CV? Mitä osaat ja miten kerrot siitä muille? Mitkä ovat juuri sinun vahvuutesi työelämässä? Mihin työnantaja kiinnittää CV:ssä huomiota? CV-Ohjaamossa saat kuulla ajantasaiset vinkit itsesi näköisen CV:n tekoon. Se toimii käyntikorttina ja erottaa sinut muista työnhakijoista.

Ilmoittaudu CV-Ohjaamoon ohjaamo.lahti@lahti.fi.

Ohjaamon kesäkahvien aiheet kesälle 2021.