Ohjaamon INSTALIVEt

Ohjaamon InstaLIVEt saavat jatkoa elokuusta lähtien. Livelähetyksissä haastatellaan eri alojen asiantuntijoita ja tiedustellaan vastauksia yleisesti ilmoilla oleviin ajankohtaisiin ja mielenkiintoisiin kysymyksiin. Kuulijoilla ja osallistujilla on myös mahdollisuus kysyä heitä askarruttavia kysymyksiä livelähetyksessä.

Merkkaa kalenteriisin ajankohdat ja tule seuraaman suoraa lähetystä Instagramiin @ohjaamolahti.

Seuraavien lähetysten ajankohdat ja sisällöt:

30.8. Oman osaamisen tunnistaminen klo 15.00
Oman osaamisen tunnistaminen on meistä monelle hankalaa, saatika että sitä pitäisi pystyä jollain tapaa vielä sanoittamaan. Minkälaista osaamista meiltä löytyykään ja millä tavoin sitä omaa osaamista voi tunnistaa/ sanoittaa?
Uravalmentaja Petra Noeskoski antaa vinkkejä oman osaamisen tunnistamiseen, ja siihen, miten sitä voi hyödyntää työelämässä.

27.9. Työllisyyden kuntakokeilun omavalmentajuus klo 14.00
Paljon puhututtanu työllisyyden kuntakokeilu on käynnissä. Työllisyyden kuntakokeiluun kuuluu oleellisesti omavalmentajat. Mitä tämä tarkoittaa asiakkaan näkökulmasta? Haastateltavana on Lahden seudun työllisyyden kuntakokeilun omavalmentaja Janne.

25.10. Kutsunnat kutsuvat – mistä on oikein kyse? klo 14.00
Mistä kutsunnoista on oikein kyse ja mitä siellä konkreettisesti tapahtuu? Mitä tapahtuu kutsujen jälkeen? Hämeen aluetoimiston kutsuntaupseeri Tero Laakso on kertomassa asevelvollisuudesta ja vastaamassa kutsuntoja koskeviin mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

22.11. Mielenterveysviikko alkaa – tukea ja apua henkiseen hyvinvointiin klo 14.00

Mitä mielenterveys oikein on? Entä jos on mielenterveyden haasteita, mitä se tarkoittaa ja voiko silti elää hyvää elämää? Mistä huomaa että oma vointi on laskusuunnassa? Mitä silloin kannattaa tehdä? Haastateltavana on Ohjaamo Lahden ja Onni-hankkeen mielenhyvinvoinnin valmentaja Mirjami Karhu.


Livelähetys käynnissä- teksti.
Ohjaamon logo.