Nuorten työpajat

TYÖTÄ JA TYÖKOKEILUA LAHTELAISILLE 17–29-VUOTIAILLE!

Työ- ja työkokeilumahdollisuuksia tarjoavat Nuorten työpajat Lahdessa. Näillä pajoilla on mahdollista kerryttää työkokemusta ja haalia lisää osaamista. Tai voit löytää alan, jota lähteä opiskelemaan. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa osaamista tai koulutusta, mutta alan kiinnostuneisuus ja motivaatio pitäisi löytyä. Pajoille ohjaudutaan Ohjaamon kautta, joten tutustu vaihtoehtoihin ja ota yhteyttä Ohjaamoon!

AUTOPAJA

Autopajassa teemme asiakkaan toiveiden mukaiset autohuollot, ruostevaurioiden korjaukset sekä renkaiden, jarrupalojen ja pakoputkien vaihdot.

DRAAMAPAJA

Draamapajassa tutustumme taiteen ja kulttuurin tekemiseen. Teemme erilaisia kulttuurialan tilaustöitä ulkopuolisille sekä talon sisäisille asiakkaille ja ryhmän tarpeista lähtevän loppuprojektin.

MEDIAPAJA

Mediapajassa suunnitellaan ja toteutetaan painotuotteita sekä internetsivustoja. Mediapaja tarjoaa mahdollisuuden kehittää visuaalisia ja teknisiä taitoja graafisella alalla.

PUU- JA PINTAKÄSITTELYPAJA

Puu- ja pintakäsittelypajassa entistämme ja korjaamme puuhuonekaluja sekä teemme pienimuotoisia puusepäntöitä. Teemme myös erilaisia kuljetustöitä.

REPPUPAJA

Reppupajalla teemme Lahden kaupunkikuvaa kohentavia ja asukkaiden viihtyvyyttä lisääviä töitä. Työkohteet ovat esim. erilaisia puistotöitä, metsänraivuuta, kunnostus- ja maalaustöitä.

SISUSTAMO  

Sisustamossa tutustumme sisustusalan tekniikoihin ja materiaaleihin asiakastöitä tehden. Jaksolla toteutetaan muutama laajempi sisustuksellinen kokonaisuus sekä pienempiä sisutusalan töitä.

VERHOOMO

Verhoomossa verhoilemme asiakastöinä erilaisia huonekaluja pikkujakkaroista divaanisohviin.

Pajajaksoon kuuluu myös erilaisia alaan liittyviä kursseja.

UUSI PAJA

Uudessa pajassa opetellaan uuden työn ajatusta jalostamalla omat ideat käytännössä toteutettaviksi projekteiksi. Työskentelyn keskiössä ovat taide- ja kulttuurialaan liittyvät projektit. Uusi paja on projektistudio, johon haetaan omalla projektilla.

IG: @nuortentyopajatlahti
FB: Nuorten Työpajat Lahti