Ohjaamoon tutustumaan

Haluatko tulla tutustumaan Ohjaamo Lahden toimintaan? Ohjaamon avoimet toiminnan esittelyt mm. yhteistyökumppaneille ja alan opiskelijoille joka kuun viimeinen tiistai klo 9-10. Ilmoittaudu toiminnanesittelyyn etukäteen joko sähköpostilla ohjaamo.lahti@lahti.fi tai soita numeroon 050 398 5665.

Mikä on Ohjaamo?

Ohjaamo Lahti tarjoaa alle 30-vuotiaille maksutonta ohjausta työllistymiseen, opiskeluun ja tulevaisuuden suunnitteluun. Päivittäin saman katon alla on TE-asiantuntijoita, työhönvalmentajia, koulutusohjaaja ja KELA-palveluneuvoja (Skype).

Ohjaamossa pääset tapaamaan myös esimerkiksi yritysneuvojan, asumisohjaajan, sosiaaliohjaajan, terveydenhoitajan ja ammatinvalinnanpsykologin. Ohjaamolle pääset aikaa varaamatta, mutta halutessasi voit ottaa yhteyttä sopiaksesi ajan haluamasi asiantuntijan kanssa.

Yrittäjille tarjoamme maksutonta ja räätälöityä tukea rekrytointiin. Etsimme motivoituneita tekijöitä erilaisiin työtehtäviin. Yrittäjä voi osallistua myös erilaisiin rekrytointitapahtumiin. Ota yhteyttä Ohjaamoon tai Yrityspisteeseen.