Hae kesätyöseteliä

Lahden kaupunki varautuu jakamaan 600 kappaletta 300 euron arvoisia vuoden 2022 kesätyöseteleitä vuosina 2005–2007 syntyneille lahtelaisille nuorille. Seteleitä haetaan viime vuoden tapaan sähköisesti. Seteleiden avulla helpotetaan nuorten omatoimista työllistymistä kesälomakuukausien aikana. Seteleitä on jaossa rajoitettu määrä, toimi siis nopeasti!

Voit hakea kesätyöseteliä, jos

  • olet syntynyt vuonna 2005, 2006 tai 2007
  • kotikuntasi on Lahti

Kesätyösetelihaun linkki aukeaa Lahden kaupungin sivuilla keskiviikkona 30.3. klo 15.00.

Sivujen linkistä avautuvan lomakkeen kautta pääset täyttämään hakijan tiedot kesätyösetelin hakemista varten.

Työjakson on sijoituttava lomakaudelle 2.5.–30.9.2022. Työpäiviä on oltava vähintään 10 ja/tai työtunteja vähintään 60, josta on maksettava ko. alan työehtosopimuksen mukaista palkkaa tai, jos sellaista ei ole, vähintään 360 euron bruttopalkka.

Nainen kohauttamassa olkiaan ajatuskuplien ympäröimänä

Sain kesätyösetelin, mitä nyt?

Mikäli olet niiden onnekkaiden joukossa, jotka kesätyösetelin saavat ja kaipaat apua työpaikan hakemiseen, niin tsekkaa tämä mahdollisuus:

Eezy Pikaduuni on mukana tarjoamassa kesätyömahdollisuuksia setelin saaneille.

Lahden alueella on tarjolla tänäkin kesänä runsaasti kesätyömahdollisuuksia. Yritykset, yhdistykset ja yksityiset työnantajat tarjoavat kesätöitä nuorille monipuolisissa tehtävissä kesän ajan. Tarjolla on tällä hetkellä mm. lastenhoitoa, kotitöitä ja koiran ulkoiluttamista, varastoapulaisena työskentelyä sekä pihatöitä!

Tee hakemus osoitteessa https://pikaduuni.fi, ja valitse sieltä kesätyökaupungiksesi Lahti. Haastattelut ovat käynnissä koko ajan, joten jätä hakemuksesi mahdollisimman pian! Haastattelemme kaikki hakijat.

#lastenhoito

Kesäksi etsitään askartelusta innostuvaa, sosiaalista ja ulospäinsuuntautunutta nuorta viettämään aikaa 7-vuotiaan lapsen kanssa. Lisäksi voi olla kiinteistönhuoltotöitä lapsenvahtihommien ohelle. Työt ajoittuvat kesälle ja työajat ovat sovittavissa työnantajan kanssa. Tässä paikassa myös mahdollisuus jatkaa kesän jälkeen! Hae tehtävää https://pikaduuni.fi/ -linkin kautta!

#lastenhoito #siivous #piha

Tänäkin kesänä on tarjolla ensisijaisesti 7- ja 9-vuotiaiden lasten hoitotöitä, kotitöitä sekä mahdollisuus avustaa ulkotöissä. Työn aloitus sijoittuu kesäkuun alkupuolelle ja kestää heinäkuuhun saakka. Viikossa on työpäiviä kolme ja kestosta voidaan sopia yhdessä työnantajan kanssa. Työt sijaitsevat Hollolassa, joten hakijalla toivotaan olevan kulkuväline, jolla saapua työpaikalle. Hae tehtävää https://pikaduuni.fi/ -linkin kautta!

#kaupanala #varastoapu

Lahteen etsitään varastoapulaista kesäkuun alusta lähtien. Työ on fyysistä, joten olethan reipas työtä pelkäämätön tekijä.  Hae tehtävää https://pikaduuni.fi/ -linkin kautta! (tästä soitan vielä lisätietoja)

#siivous #joustavakesto

Tarjolla on työnantajan kotona tehtävää siivoustyötä ja kotitöitä. Lisäksi mahdollisesti pihatöitä ja koiran ulkoilutusta, eli pidäthän eläimistä. Työ alkaa kesäkuun alusta ja työajat ovat sovittavissa työnantajan kanssa. Hae tehtävää https://pikaduuni.fi/ -linkin kautta!