Ohjaamon palvelut 1.6. alkaen

Ohjaamon palvelut palailevat osin takaisin entiseen 1.6. ja asioida voi tarvittaessa paikan päällä. Osa palveluista jatkuu edelleen etänä eli sähköisesti ja puhelimitse saat yhteyden kaikkiin Ohjaamon toimijoihin.

Ohjaamolta löydät 1.6. alkaen aulan palvelut, Kelan etäasiointiyhteyden, työhönvalmentajia, maanantaisin klo 13-15 Vamos Labin työntekijän ja keskiviikkoisin klo 10-16 terveydenhoitajan.
Ohjaamon viikkolukkari löytyy osoitteesta www.ohjaamolahti.fi

Ohjaamolla on tehostettu kaupungin ohjeistuksen mukaisesti tilojen ja laitteiden puhdistusta, käsihygieniaa ja turvavälejä asiointiin liittyen. Pidämme kiinni yhteisistä ohjeista ja haluamme osaltamme huolehtia kaikkien turvallisuudesta.

Ohjaamo on auki ma-to klo 10-16 ja pe klo 10-14 ja samat aukioloajat palvelevat sähköisesti. Jos siis kaipaat esimerkiksi työhönvalmentajaa, koulutusneuvontaa tai TE-palveluiden asiantuntijaa, ota yhteyttä Ohjaamoon. 

Ohjaamon ja yhteistyötahojen tulevat tapahtumat ovat peruttu valtakunnallisen ohjeistuksen mukaisesti, eikä Ohjaamolla järjestetä ryhmämuotoisia valmennuksia toistaiseksi. Ilmoitamme kuitenkin rekrytointitarpeista ja erilaisista mahdollisuuksista Ohjaamo Lahden Facebook-sivuilla, joten otahan seurantaan!

Etsimme nyt poikkeuksellisessa tilanteessa erilaisia vaihtoehtoja palveluille ja kuulemme mielellämme kehitysehdotuksia!

Pysytään yhdessä terveinä! 🧡

P. 050 398 5665
Ohjaamo.lahti@lahti.fi
www.ohjaamolahti.fi
Somessa @ohjaamolahti

Kirkkokatu 21 E (sisäpiha)
15140 Lahti