Ohjaamon toiminta poikkeustilanteessa

Ohjaamon ja Ohjaamon yhteistyötahojen palvelut ovat siirtyneet etäyhteyksien päähän. Suosittelemme yhteydenottoa Ohjaamoon puhelimitse, tekstiviestitse, WhatsAppissa p. 050 398 5665 tai sähköpostitse ohjaamo.lahti@lahti.fi. Lisäksi ohjaamme kaikissa asioissa myös sähköisesti sosiaalisen median kanavissamme @ohjaamolahti. Muistutamme kuitenkin, että yhteydet eivät ole salattuja. Näiden kanavien lisäksi löydät www.ohjaamolahti.fi-osoitteesta chatin, jossa voit ottaa yhteyttä Ohjaamon työntekijöihin Ohjaamon aukioloaikojen puitteissa ma-to klo 10-16 ja pe klo 10-14. Keskustellaan yhdessä esimerkiksi työstä, työnhausta, opiskelusta, tulevaisuuden suunnitelmista tai mieltä askarruttavista asioista. Ota siis rohkeasti yhteyttä, etsitään ratkaisuja uusin tavoin ja löydetään yhdessä vastauksia!

Ohjaamo Lahden TE-toimiston päivystys suljetaan toistaiseksi kokonaan. Ilmoitamme erikseen, kun päivystys on jälleen auki asiakkaille. Asiakirjat voi tarvittaessa toimittaa TE-toimistoon, suljettuun postilaatikkoon, josta ne keskitetysti hoidetaan. Halutessasi TE-asiantuntijan olevan sinuun yhteydessä, voit jättää yhteydenottopyynnön TE-palveluiden Oma asiointi-palvelussa verkossa. Yhteydenottopyyntöihin vastataan viiden (5) päivän kuluessa puhelimitse. Lisäksi on mahdollista jättää Ohjaamo Lahteen yhteydenottopyyntö TE-toimiston asiantuntijalle, joka vastaa viiden (5) päivän kuluessa yhteydenottoon. TE-toimisto palvelee puhelimitse myös valtakunnallisen puhelinpalvelun kautta 0295 025 500 ma-pe klo 9 – 16.15. TE-toimisto suosittelee Oma asiointi-palvelun aktiivista käyttöä ja ilmoittamaan mahdolliset muutokset tilanteessaan sähköisesti.

Ohjaamon ja yhteistyötahojen tulevat tapahtumat ovat peruttu valtakunnallisen ohjeistuksen mukaisesti, eikä Ohjaamolla järjestetä ryhmämuotoisia valmennuksia toistaiseksi. Ilmoitamme kuitenkin rekrytointitarpeista ja erilaisista mahdollisuuksista Ohjaamo Lahden Facebook-sivuilla, joten otahan seurantaan!

Etsimme nyt poikkeuksellisessa tilanteessa erilaisia vaihtoehtoja palveluille ja kuulemme mielellämme kehitysehdotuksia!

Pysytään yhdessä terveinä! 🧡